Eric Clapton şi Steve Winwood vor susţine un concert extraordinar, vineri, 11 iunie, pe Stadionul Tineretului – „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti. Concertul este o producţie Marcel Avram – cu sprijinul D&D East Entertainement şi East European Concert.

Mai sunt foarte puţine bilete disponibile, de ordinul sutelor, exclusiv prin reţeaua Eventim. Fanii care nu şi-au cumpărat încă bilet, mai găsesc bilete cu preţuri cuprinse între 179,2 şi 636 de lei, în magazinele: Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online la www.eventim.ro. În cazul în care vor mai rămâne bilete, în ziua concertului va fi amenajată o casă de bilete la intrarea în stadion, pe strada Primo Nebiolo.

Recomandări pentru public

Accesul în spaţiul de concert se va face începând cu ora 18:00. Concertul începe la ora 20:30, când se vor închide porţile. Recomandăm sosirea la timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia.

Există două puncte de acces: prin Bulevardul Mărăşti, pentru locurile în tribune (bilete tribunele 1, 2, 3, 4 şi 5) şi prin strada Primo Nebiolo, intrarea principală a stadionului, pentru celelalte categorii de bilete. Căile de acces vor fi semnalizate corespunzător.

Accesul în zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. În cazul în care posesorii de bilet aleg să părăsească zona de concert, aceştia nu vor mai putea ultiliza biletele cu care au intrat pentru accesul ulterior. Biletul pe baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Recomandăm utilizarea transportului în comun. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât recomandăm celor care vor sosi, totuşi, cu autoturisme să parcheze în zone mai îndepărtate. Sperăm să evităm neplăcerile create de restricţionarea traficului în zonă.

Reguli

Pentru siguranţă şi confortul tuturor, rugăm publicul să respecte următoarele reguli.

Obiectele interzise.

Vă rugăm să NU veniţi la concert cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, sprayuri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare. Intrarea cu aceste obiecte nu este permisă în spaţiul de concert.

De asemenea, nu sunt acceptate aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.
Accesul cu umbrele nu este permis. În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie.

Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Rugăm publicul să nu vină cu bagaje, genţi voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu există un spaţiu de depozitare securizat.

Curăţenie

Spectatorii sunt rugaţi să contribuie la păstrarea curăţeniei pe toată durata evenimentului, să nu arunce gunoaie decât în recipientele destinate colectării acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare a gunoaielor şi au luat toate măsurile pentru a susţine păstrarea curăţeniei.

Copii

Prezenţa copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotul de amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Bilete

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezerva dreptul de a interzice intrarea în stadion persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul ca în cazul în care sesizează nereguli să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor.

Recomandăm cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare.

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment