Regii metalului au ţinut să transmită un mesaj special pentru fanii din România, care poate fi urmărit la www tuborg.ro şi http://ro.sonispherefestivals.com.

„Ne vom întoarce în Bucureşti în data de 25 iunie, ne-am simţit minunat ultima oară când am fost în România şi sperăm să vă revedem pe toţi acolo!”Karl Logan (Manowar).

The Kings of Metal vor păşi din nou pe tărâm românesc, şi nu oricum, ci în cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonishpere Festival! Cel mai zgomotos grup de heavy metal din lume revine în România la cererea miilor de fani, pentru a susţine un concert de zile mari, în clasicul stil Manowar (n. Cultural info – să sperăm că anul acesta va fi alt stil, nu ca anul trecut, când le-a picat de două ori instalaţia de sunet – oricum, tăria sunetului a fost slăbuţă faţă de ce te-ai fi aşteptat de la „cel mai zgomotos grup de heavy metal” – şi nimeni n-a venit vreme de vreo 15 minute ca să spună ce se întâmplă).

Cei de la Manowar vor oferi publicului o seară de metal adevărat, cum doar ei ştiu să facă, aşa că vă invităm să vă bucuraţi alături de idolii voştri de un spectacol live incredibil.

Cei de la Manowar vor urca pe scena Tuborg Green Fest presented by Sonishpere Festival in seara zilei de 25 iunie, pentru a oferi un concert „în forţă” tuturor împătimiţilor trupei.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzică rock care s-a organizat până acum în România, aducând în faţa publicului atât trupe ale momentului, cât şi „greii” rockului ultimelor decenii.

Despre Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se desfăşoară în perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, în Bucureşti, şi include cel mai aşteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scenă în cadrul acestui festival sunt de departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock şi nu numai.

Atitudinea liberă, specifică brandului Tuborg, şi-a pus amprenta şi asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevărate manifeste împotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de showurile live explozive, berea de calitate şi atitudinea nonconformistă.

Biletele se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro în magazinele: Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin siteul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment