tuborg-green-sonisphere-festival-bucuresti-2010 Meniuri vegetariene, bere şi apă plată pentru „răii” rockului mondial

În aşteptarea marelui eveniment rock al anului, organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se pregătesc pentru acomodarea trupelor care vor urca pe scenă în cadrul festivalului.

Printre preferinţele membrilor trupei Alice in Chains, care vor fi prezenţi pe scena de la Romexpo duminică, 27 iunie, se numără berea premium cu şi fără alcool, vinuri Pinot Grigio sau Sauvignon Blanc, dar şi ceaiuri şi gumă de mestecat fără zahăr. Din meniu nu vor lipsi fructele, în special merele, care se pare că sunt preferatele staffului şi artiştilor.

Preferinţele vegetariene sunt valabile şi în cazul trupei Anthrax, membrii acesteia solicitând în mod expres ca meniul vegetarian să fie gătit de personal specializat în acest domeniu. În cazul preparatelor din carne nu este acceptată sub nici o formă carnea de porc, iar în materie de fructe Anthrax preferă ananasul, bananele, căpşunele şi afinele.

Manowar sunt până în acest moment cei mai exigenti, aceştia solicitând catering permanent, de la sosirea la locul concertului şi până la finalul concertului. Printre cerinţe se numără cafeaua proaspăt râşnită (atât normală, cât şi decofeinizată), apă fierbinte şi ceaiuri asortate (inclusiv ceai verde), apă îmbuteliată, sucuri de fructe, lapte (degresat atât parţial, cât şi total), lapte de soia, gheaţă, pâini asortate şi fructe proaspete. De asemenea, organizatorii vor trebui să pună la dispoziţie un fel de mâncare cald care să nu conţină ceapă, din cauza unei alergii severe a unuia dintre membrii staffului Manowar.

În materie de băuturi alcoolice membrii trupei au solicitat un vin roşu italian, Amarone della Valpolicella, numai din anii: 1990, 1995, 1997, 1999, 2001 sau 2003 (n. Cultural info – ce naiba de rocker mai e şi ăla care bea vin, nu bere?!).

Cele mai recente confirmări ale trupelor care vor concerta în cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival includ Accept, Paradise Lost şi Orphaned Land, care vor urca pe scena vineri, 25 iunie, iar Anathema se va alatura trupelor din ultima zi a festivalului.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzică rock organizat până acum în România, aducând în faţa publicului atât trupe de succes ale momentului, cât şi mulţi dintre „greii” rockului mondial.

Special pentru festival, Tuborg a demarat încă din luna mai o promoţie naţională, prin intermediul căreia consumatorii berii pot câştiga mii de bilete la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival şi multă bere Tuborg.

Pe durata promoţiei consumatorii Tuborg se pot înscrie în concurs prin SMS la numărul 1858 (tarif normal, valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote) sau online, pe www.tuborg.ro, în baza codurilor alfanumerice înscrise pe eticheta de pe spatele sticlelor sau de sub inelul dozelor participante la promoţie. Pentru consumatorii Tuborg activi în mediul online sunt pregătite o serie de aplicaţii interactive pentru a demonstra că respiră rock. Concursurile dedicate acestora pot aduce o nouă serie de premii în bere şi bilete sau abonamente la cel mai mare eveniment rock al anului.

Pentru cei care nu vor reuşi să îşi adjudece un premiu la promoţia Tuborg, accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achiziţionat la următoarele preţuri (în funcţie de poziţionarea în spaţiul rezervat publicului): 519,40 de lei (Golden Circle), 371 de lei (Normal Circle), 625,40 de lei (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc să participe la toate cele trei zile de festival îşi pot achiziţiona bilete după cum urmează:

  • ► biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costă: 371 de lei (VIP), 233,20 de lei (Golden Circle), 127,20 de lei (Normal Circle);
  • ► pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a rămas în vânzare o singură categorie de bilete: 196,10 lei (Normal Circle);
  • ► biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achiziţionate cu: 371 de lei (VIP), 307,4 lei (Golden Circle), respectiv 196,10 lei (Normal Circle).

Despre Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se desfăşoară în perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo din Bucureşti şi include cel mai aşteptat line-up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Ediţia din acest an marchează şi un moment de istorie heavy-metal, reprezentat de concertul comun al „the big four of thrash metal”: Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax.

Atitudinea liberă specifică brandului Tuborg şi-a pus amprenta şi asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevărate manifeste împotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de showurile live explozive, berea de calitate şi atitudinea nonconformistă.

Biletele se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro în magazinele: Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin siteul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Anca Lupeş,
Managing Partner,
Star Management