Startul celui mai mare festival de rock organizat vreodată în România, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se apropie. Pentru confortul participanţilor la festival şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină cât mai devreme la spectacol pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Accesul în fiecare dintre cele trei zile de festival se va face începând cu ora 14:00, iar concertele se vor încheia la ora 23:00. Acesul în zona de concert este prin intrarea Romexpo dinspre Casa Presei.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. După acces participanţii vor primi brăţări în funcţie de tipul de bilet achiziţionat. Brăţările nu pot fi înstrăinate, rupte şi nu sunt transmisibile.

Având în vedere faptul că la concert sunt aşteptate câteva zeci de mii de persoane, organizatorii recomandă utilizarea transportului în comun, în special a metroului. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât recomandăm celor care vor sosi, totuşi, cu autoturisme să parcheze în zone mai îndepărtate.

Reguli acces

Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor.

Printre acestea se numără obiectele interzise, obiecte cu care vă rugăm să NU veniţi la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, sprayuri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. În caz de ploaie vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Rugăm publicul să nu vină la concert cu bagaje, genţi voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu există un spaţiu de depozitare securizat.

Spectatorii sunt rugaţi să contribuie la păstrarea curaţeniei pe toată durata evenimentului, să nu arunce gunoaie decât în recipientele destinate colectării acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectivă a deşeurilor şi au luat toate măsurile pentru a susţine păstrarea curăţeniei. Umbrela verde, programul de protecţie a mediului iniţiat de Tuborg, va fi activ pe parcursul celor 3 zile de festival atât prin încurajarea colectării selective a deşeurilor, cât şi prin recompensarea participanţilor care vor colecta paharele de plastic din care va fi consumată berea.

Accesul copiilor

Prezenţa copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotului de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenţa copiilor sunt 7 ani este strict interzisă.

De asemenea, spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Pe toată durata festivalului consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Informaţii bilete

Este strict interzisă vânzarea sau cumparărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpararea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea în incintă a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Recomandăm cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achiziţionat la următoarele preţuri (în funcţie de poziţionarea în spaţiul rezervat publicului): 519,40 de lei (Golden Circle), 371 de lei (Normal Circle), 625,40 de lei (VIP + merchandising bag).

Pentru cei care nu doresc să participe la toate cele trei zile de festival, biletele se află în vânzare după cum urmează:

– biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land): 371 de lei (VIP), 233,20 de lei (Golden Circle), 127,20 de lei (Normal Circle).

– pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a rămas în vânzare o singură categorie de bilete: 196,10 lei (Normal Circle).

– biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achiziţionate cu: 371 de lei (VIP), 307,4 lei (Golden Circle), respectiv 196,10 lei (Normal Circle).

Biletele se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro în magazinele: Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin siteul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Atitudinea liberă, specifică brandului Tuborg, şi-a pus amprenta şi asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevărate manifeste împotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de showurile live explozive, berea de calitate şi atitudinea nonconformistă.

Conceptul Tuborg Green Fest a început să „zguduie” Europa începand cu anul 2005, când încă de la primele ediţii fanii au avut ocazia să se bucure de recitalurile live ale unor artişti renumiţi precum Red Hot Chilli Peppers, Kaiser Chiefs şi Metallica.

Vă aşteptăm alături de noi pentru cel mai mare eveniment rock care s-a organizat vreodată în România!

Anca Lupeş,
Managing Partner,
Star Management