Organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival vor pune la dispoziţia participanţilor la cele 3 zile de festival 1500 de locuri de parcare în complexul Romexpo. Acest serviciu este cu plată, iar spaţiul alocat este parcarea C a complexului Romexpo.

Accesul în incintă se va face începând cu ora 14:00, în fiecare dintre cele 3 zile, iar concertele vor începe la ora 15:15 (vineri), respectiv 15:30 (sâmbătă şi duminică). Fanii vor avea parte de muzică bună, lumini şi sunet de excepţie, efecte pirotehnice şi un veritabil show rock până în jurul orei 23:00, când este preconizat finalul fiecăreia dintre cele 3 zile de festival.

Cu un line-up legendar, festivalul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival va debuta vineri, 25 iunie cu concertele trupelor Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land, urmate sâmbătă de The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax) şi Viţa de Vie, pentru ca în ultima zi trupa Rammstein să urce pentru prima dată pe o scenă din România, în încheierea recitalurilor Alice in Chains, Stone Sour, Anathema şi Luna Amară.

Şi pentru că rockul bun merge cu o bere de calitate, Tuborg le-a pregatit participanţilor la cel mai aşteptat concert rock al anului un adevărat hall of fame al berilor. Astfel, pe durata festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival fanii rockului se pot răcori pe lângă berea Tuborg cu încă 10 sortimente de beri internaţionale, consumate de milioane de oameni din toată lumea: Carlsberg Elephant, Carlsberg Black Gold, Carslberg Special Brew, Carlsberg Freeze, Jacobsen Brown Ale, Kilkenny, Guinness, Tuborg Tropical, Carlsberg şi Holsten Weizen. Produsele vor fi comercializate în toate cele 12 puncte de vânzare puse la dispoziţia participanţilor la festival.

Organizatorii recomandă consumul responsabil de alcool. De asemenea, consumul de băuturi alcoolice este strict interzis persoanelor sub 18 ani.

În spiritul eco şi pentru păstrarea curăţeniei la locul festivalului, Umbrela verde, cu sprijinul Eco-rom ambalaje vor amplasa containere pentru colectare selectiva a deşeurilor şi vor încuraja participanţii la eveniment să colecteze paharele de plastic. În schimbul a 15 pahare goale aceştia primesc un voucher în baza căruia vor primi un pahar cu bere Tuborg.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Biletele se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro în magazinele: Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin siteul www.eventim.ro. În zilele de festival va exista un punct de vânzare bilete special amenajat la intrarea în incinta de desfăşurare a festivalului.

Anca Lupeş,
Managing Partner,
Star Management