mike-godoroja_blue-spirit_live_cafeneaua-actorilor Mike Godoroja & Blue Spirit s-au gândit că dacă tot e vinerea zi de post, măcar să nu fie post negru, aşa că le-au dat întâlnire fanilor la Cafeneaua actorilor. De ce? Iac-aşa, deoarece: „CAFENEAUA ACTORILOR din PARCUL TINERETULUI este un loc de concerte absolut de vis,  în care MIKE GODOROJA alături de colegii săi din BLUE SPIRIT vor dărui un spectacol pe care o să-l purtaţi în suflet.

Va fi concert 100% LIVE ce va cuprinde atât repertoriul de blues & rock consacrat al formaţiei, cât şi momente din BALKANIC ZEPPELIN!”

Artiştii (alături de Mike fiind aceiaşi: Ian Chepa – bas acustic şi electric, congas, muzicuţă;  Vali Vătuiu – baterie, percuţie şi Mac Marian Aciobăniţei – ghitară electrică şi acustică, dulcimer, mandolină) mai promit că „va fi  o seară răcoroasă după căldurile care se anunţă!”

Concertul va fi vineri, 16 iulie, de la ora 21:00.

Dacă tot am amintit de Balkaninc Zeppelin, din aceeaşi depeşă am mai aflat că: „Se lucrează intens la acest album, care se va lansa în perioada oct. – nov. 2010. Înregistrările s-au încheiat în studioul XLR al lui Liviu Elekes, urmând a se definitiva mixajele iar masteringul se urmăreşte a se face la celebrul studio britanic ABBEY ROAD nr. 3, celebru pentru asocierea cu nume de calibru gigantic (Beatles, Sting, Alanis Morisette etc.)”.

Florin Silea