în 21 septembrie

clip_image002[5]D&D EAST ENTERTAINMENT oferă publicului o altă premieră absolută pentru România! După megaconcerte care au zguduit Capitala – ca AC/DC şi Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival (Metallica, Rammstein, Manowar, Accept etc) – sau evenimente muzicale de exceptie – ca Eric Clapton & Steve Winwood – a venit rândul celor de la GUNS N’ ROSES să ajungă la Bucuresti.

Dupa ani de aşteptare fanii vor avea parte de o întâlnire cu unul dintre cei mai adulaţi vocalişti rock din toate timpurile – Axl Rose, în data de 21 septembrie, la Romexpo.

axl-rose-guns-n-roses De-a lungul anilor, Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America.

Fiecare album Guns N’ Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este „Appettite for Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

Biletele se vor pune in vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele: Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online la www.eventim.ro.

Vor exista trei categorii de bilete:

VIP – tribună, cu preţuri între 266,3 lei şi 298,2 lei, în funcţie de poziţionare

Golden Circle – în faţa scenei, la preţul de 191,7 lei

Normal Circle – la preţul de 127,8 lei

Despre Guns N’ Roses

Anii ’80 au adus multe schimbări pe scena rock la nivel mondial, iar noul val de formaţii glam rock a fost reprezentat cu succes de către grupul american Guns N’ Roses.

Grupul este considerat un demn urmaş al celebrilor Rolling Stones în ce priveşte atitudinea în viaţa particulară, dar şi pe scenă.

Încă de la înfiinţare, în 1985, punctul de atracţie a fost solistul vocal Axl Rose, pe numele său adevărat William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul său vocal şi prin prestaţia live.

Primul album a fost şi marele succes al grupului. Intitulat „Appettite for Destruction”, discul s-a clasat la scurt timp după lansare, în 1987, pe locul întâi în topul Billboard, dar a ocupat poziţii fruntaşe şi în multe topuri europene, devenind cel mai popular album rock al acelor ani.

Celebritatea la nivel mondial este consolidată printr-o serie de turnee şi apariţii la festivaluri importante avand ca punct de referinţă Monsters of Rock, la Castle Donington, în 1988, unde au cântat în faţa a 100.000 de spectatori.

Începând cu anii ’90, Guns N’ Roses devine un simbol nu numai pentru amatorii muzicii rock.

Apariţia în 1991 a dublului album „Use Your Illusion I + II” a făcut ca aria de receptare a grupului să fie şi mai largă, iar piese precum Don’t Cry, November Rain şi Knockin’ on Heaven’s Door (cover Bob Dylan) să fie fredonate de toate categoriile de public.

Aceste două albume au devenit rapid un alt succes pentru grup, fiind placate de 7 ori cu discuri de platină.

După 1993 Guns N’ Roses se desfiinţează şi când nimeni nu se mai aştepta, în 2008, revine în atenţie cu un nou disc de studiou numit „Chinese Democracy”. A fost marea surpriză a anului 2008 şi, în acelaşi timp, un come back de referinţă în istoria rockului.

Punctul forte al grupului a rămas apariţia live, aşa că „Chinese Democracy World Tour” a devenit un bun prilej pentru fani să-i revadă la lucru după o pauză îndelungată.

„Chinese Democracy World Tour” ajunge în premieră şi în România, pe 21 septembrie 2010, la Romexpo, iar D&D EAST ENTERTAINMENT vă invită să vedeţi live una dintre cele mai populare formaţii rock din ultimele trei decenii.

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment

Foto: Universal Music