Concertul Bon Jovi din data de 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, înregistrează vânzări spectaculoase. La nici două săptămâni de la punerea în vânzare a biletelor, categoria de tichete la preţ promoţional este epuizată, numărul total de bilete vândute depăşind 10.000, anunţă Eventim, distribuitorul exclusiv al biletelor pentru concertul Bon Jovi.

„Ne bucurăm că aşteptările noastre au fost confirmate, chiar dacă pentru Eventim asta a insemnat program prelungit în weekend şi o perioadă extrem de încărcată”, a declarat Valentin Vasiloiu, Managing Director Eventim.

Mai mult, din cele peste 10.000 de bilete vândute, 1500 sunt în Bulgaria, semn că fanii din ţara vecină aşteptau cel puţin cu aceeaşi nerăbdare punerea în vânzare a biletelor. Pe lângă Bulgaria, s-au mai vandut bilete şi în Serbia, Ungaria şi Austria.

Cele 2000 de bilete la preţ promotional s-au epuizat, iar în acest moment au fost puse deja în vânzare bilete la preţ normal pentru secţiunea de peluză.

Următoarea categorie de bilete care se va epuiza este Golden Circle, în faţa scenei, din care mai sunt sub 2000 de bilete disponibile. Eventim apreciază că şi această categorie de bilete va fi SOLD OUT în două-trei săptămâni.

Biletele la concertul Bon Jovi pot fi achiziţionate la următoarele puncte de vânzare: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti din toată ţara. Online, biletele se pot cumpăra de la www.eventim.ro.

În acest moment se mai pot achiziţiona următoarele categorii de bilete, exclusiv în reţeaua Eventim:

VIP – 479,3 lei
Tribună – 372,8 lei
Golden Circle – 298,2 lei
Normal Circle – 186,4 lei
Peluză Parlament – 159,8 lei

Accesul este permis începând cu ora 15:00.

De asemenea, ca o noutate absolută, în reţeaua Eventim puteţi achiziţiona şi vouchere de transport DUS-ÎNTORS din principalele oraşe ale României, transport special organizat pentru concertul Bon Jovi! Oraşele incluse în ofertă sunt: Timişoara, Cluj, Iaşi, Bacău, Tg.-Mureş, Sibiu, Constanţa şi Braşov.

Pentru toate detaliile privind această ofertă vă rugăm accesaţi următorul link:

http://www.eventim.ro/ro/bilete/bon-jovi-transport-special-bucuresti-piata-constitutiei-90037/event.html

Monica Felea,
PR Manager, Gala Mgmt&PR