dolcetv Romtelecom lansează astăzi, 9 martie 2011, www.dolcetv.ro, primul şi cel mai dinamic portal video integrat online din România, care aduce pe aceeaşi platformă: filme, emisiuni TV live sau înregistrate de toate genurile, dar şi conţinut video sportiv. Acest proiect este o continuare a iniţiativelor de poziţionare a companiei ca furnizor de divertisment electronic.

Dolce TV online este accesibil oricărei persoane care beneficiază de o conexiune la Internet. Portalul va fi optimizat constant în perioada următoare, iar conţinutul acestuia va fi îmbogăţit permanent, ţinând cont de părerile, reacţiile şi aşteptările utilizatorilor. 

„Ţinta noastră este să devenim furnizorul preferat de divertisment al românilor, de aceea Internetul broadband şi serviciile de televiziune, indiferent de platforma sau tehnologia prin care le furnizăm, rămân priorităţi pentru Romtelecom. Suntem deja prezenţi în casele clienţilor noştri cu servicii de televiziune sau Internet, am lansat anul trecut primul canal tematic, Dolce Sport, iar începând de astăzi vom oferi divertisment video de calitate şi direct peste Internet, prin Dolce TV online. Urmărim ca acest portal video să devină cel mai popular loc de întâlnire al consumatorilor de divertisment de calitate, fie că vorbim de utilizatorii din România sau de cei din diaspora”, a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv Strategie şi comercial rezidenţial.

Platforma Dolce TV Online include trei mari secţiuni: Filme, TV şi Sport. La acest moment cinefilii pot găsi în cadrul categoriei dedicate aproximativ 200 de titluri disponibile gratuit sau în regim de închiriere la tarife care variază între 1,1 şi 1,9 euro cu TVA, dar şi aproape 1000 de trailere ale celor mai recente producţii, ştiri şi programele cinematografelor. Plata pentru conţinutul la cerere se face prin SMS, cu orice card bancar sau prin serviciul de plăţi online PayPal. În plus, în fiecare lună, în cadrul secţiunii Filme utilizatorii vor putea viziona gratuit  şi cel puţin 5 filme de succes.

În cadrul secţiunii TV utilizatorii au la dispoziţie, direct la computer, atunci când doresc, conţinut TV live sau înregistrat furnizat de către cele mai cunoscute posturi de televiziune din România. În secţiunea de live web TV se difuzează în prezent emisiunile a peste 15 posturi. În plus, la dolcetv.ro va putea fi vizionată în premieră telenovela „La vida entera” („Pentru o viaţă întreagă”) disponibilă exclusiv online în România.

Divizia comunicare, Romtelecom

sursă foto: Silpres, captură de ecran

Am testat puţin la filme şi la TV şi am constatat că funcţionează. Nu e calitatea de la TV, dar e comparabilă cu calitatea standard oferită de Moto GP, iar stabilitatea conexiunii e mult mai bună decât la Eurosport România. E adevărat că era miezul nopţii când am testat, iar serviciul numai ce-a fost lansat, prin urmare probabil că nu multă lume a aflat.

Florin Silea