tribute-to-freddie-mercurie Joi, 22 septembrie, în Jukebox Venue este mare sărbătoare: „Tribute to Remember Freddie Mercury” – 4 ore de muzică Queen, într-un spectacol cu totul şi cu totul special, un regal pentru fanii muzicii Queen.

Pe scenă vor urca 9 trupe, fiecare punându-şi amprenta proprie asupra melodiilor bineştiute. Vor fi duete inedite, momente speciale şi proiecţii din concertele Queen.

Gazda serii va fi actriţa Irina Teodorescu, o mare fană a lui Freddie Mercury.

Prima trupă care va urca pe scena Jukebox Venue este La-La Band, cunoscută publicului din serialul „Pariu cu viaţa”.

Trupa Oddisey vine din Suceava. Ascultătorii Rock Fm o cunosc din cadrul concursului „Wanted: Demo & Live”, în cadrul căruia Oddisey a fost una dintre cele mai susţinute trupe în cursa pentru marele premiu – şansa de a cânta în deschidere la Bon Jovi.

Dan Helciug şi Spitalul de Urgenţă promit un show special, gândit şi pregătit pentru acest eveniment şi pentru fanii Queen din România.

Zoltán András, solistul trupei Sarmalele Reci, vine cu un proiect inedit, prezentat în premieră. Jazzappella este un grup a cappella format din două soprane, un tenor, un bariton şi o voce alto. Repertoriul Jazzappella cuprinde piese de jazz, rock şi pop, cu un sound jazzy. Componenţa grupului: Raluca Stoica (soprană), Georgiana Mototolea (soprană), Nadia Trohin (alto), Zoltán András (tenor), Bogdan Andronache (bariton) şi Bogdan Tudor (bas).

Cristina Haios, solista trupei Impact, va cânta împreună cu un band special constituit pentru acest eveniment – Pseudonoise şi pianistul Alex Ciobanu.

Trupa Cortez promite un show cel puţin la fel de bun precum cel de acum doi ani, când interpretarea foarte apropiată de original a stârnit ropote de aplauze.

Pe cei din trupa Pasager îi cunoaşteţi din finala Eurovision 2010, dar şi din cluburile de live din Bucureşti.

Ad Hoc este o trupă de muzică medievală, formată din tineri studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor de profil. Felul în care abordează ei repertoriul Queen va fi cel puţin surprinzător.

Cristi Gram, chitaristul trupei Phoenix, va cânta în duet cu timişoreanca Sabina Abrudian, pe care o cunoaşteţi din semifinala Megastar.

Accesul la concert se va face începând cu ora 19.00.

La cererea publicului, organizatorii au pus în vânzare un număr limitat de bilete categoria VIP, cu loc la masă. Primele 30 de bilete VIP vor primi şi un cd Queen, oferit de partenerii evenimentului, Get Music.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line la www.eventim.ro. Primele bilete cu acces general sunt disponibile la un preţ special de 45 de lei. După epuizarea lor preţul va deveni 60 de lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65 de lei. Biletele VIP s-au pus în vânzare la preţul de 95 de lei.

Toţi banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi către ARAS – Asociaţia Română Anti-SIDA pentru achiziţionarea de medicamente necesare persoanelor seropozitive.

Un eveniment organizat de Fat Cat Advertising, susţinut de Gala MGMT & PR, Rock FM şi Get Music.

Monica Felea,
PR Manager
Gala MGMT & PR