Nici nu le-a zis bine celor de la Cyclingnews că e gata să revină (în 14 iulie îi expiră anul de suspendare pentru că i-a fost găsită în organism o cantitate infimă dintr-un diuretic interzis din cauză că poate masca substanțe dopante. El nu a fost considerat, însă, dopat, iar pașaportul biologic nu a arătat nici un indiciu că s-ar fi dopat.), că la vreo două zile RadioShack-Leopard-Trek a anunțat că nu-i va mai prelungi contractul lui Fränk Schleck, cel mai mare dintre cei doi frați. Astfel, la 33 de ani acesta trebuie să-și caute altă echipă pentru sezonul următor. Deocamdată nici Andy nu a semnat un nou contract.

După cum se știe, de anul viitor nu va mai fi echipa actuală și toți rutierii sunt în situația de a semna noi contracte cu noul patron, Trek. Deocamdată doar Fabian Cancellara și managerul Luca Guercilena sunt siguri că vor rămâne la noua echipă.

Surprins, Fränk a declarat: „I’m surprised by the decision. I have always done my work and have not been looking around in the meantime for other teams., iar Andy, care este în Turul Franței, a spus: „I’m here to ride the Tour but we Schleck’s are fighters and we will fight on." [S.F.D.]