didiNu știu dacă echipa profesionistă de ciclism Orica Greenedge va deveni cea mai bună din lume, nici dacă va câștiga Turul Franței, dar un lucru e sigur: va rămâne în istoria sportului ca echipa cu cel mai mult umor. Și de bună calitate!

După ce anul trecut a realizat un videoclip pentru piesa „Call Me Maybe”, acum a făcut-o și mai lată, realizând un videoclip pentru „You Shook Me All Night Long” – celebrul cântec al legendarilor conaționali de la AC/DC („the greatest band in the world”, cum susțin cei de la Orica) – demn de Weird Al Yankovic . Dacă vă place rockul sau dacă aveți simțul umorului, nu cumva să nu accesați videoclipul la adresa www.youtube.com/watch?v=fAl1-mBhFpU&feature=youtu.be (adresa oficială, furnizată de către echipă) sau  www.youtube.com/watch?v=QlZ758SONrQ Impresionantă cultura muzicală care răzbate din videoclip: Queen, Black Sabbath, Frank Zappa, Tom Cruise, Robert Palmer, Bay City Rollers și, evident, AC/DC sunt câteva dintre celebritățile parodiate.

Iar iubitorii ciclismului vor avea plăcerea să vadă Tricoul Galben (purtat atât de Gerrans, cât și de Impey) și pe simbolul Turului Franței, celebrul Didi (în foto, captură din videoclip) în același videoclip. Iar unii, cine știe, se vor bucura să-l vadă chiar și pe Eddy Mercks.

Nu știu cât a costat videoclipul OGE Rocks – AC/DC Tribute, dar probabil că banii câștigați de echipă până acum în Tur, 29.610 €, vor acoperi măcar o parte din cheltuieli. Oricum, videoclipul face toți banii!

Ca să închei tot în manieră AC/DC: „Let There Be Rock”! [S.F.D.]

Notă: După publicarea articolului, vizitând siteul formației am văzut că videoclipul săptămânii e tocmai „Let There Be Rock”, înregistrarea fiind din 1978, la Teatrul Apollo, cu regretatul solist Bon Scott.