ghost-gathering-festivalA doua ediţie a Ghost Gathering Fest îşi deschide porţile vineri, 12 iulie, în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, din Bucureşti.

Pentru ca accesul la eveniment să se desfăşoare fără probleme, organizatorii roagă publicul participant să respecte regulile de acces de mai jos, create pentru a le asigura confortul şi o experienţă minunată la Festival.

Acces

La intrare, participanţii la Ghost Gathering Fest sunt obligaţi să prezinte bilet sau invitație valabilă. Fiecare posesor de abonament sau invitaţie validă va primi o braţară de acces, pe care este obligat să o păstreze pe toata durata Festivalului, accesul în zona de concert nefiind permis în absenţa acesteia.

Pentru accesul în perimetrul Festivalului se poate cere verificarea bagajelor, precum şi verificarea corporală sumară. Refuzul dumneavoastră poate duce la oprirea accesului în locul de desfășurare.

Pentru orice sesizări privind personalul de securitate, sau dacă observaţi producerea unor nereguli, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon : +40727213197

Este interzis accesul cu:

– orice tip de arme sau obiecte contondente;

– orice tip de băuturi (alcoolice sau nealcoolice);

– sticle;

– substanţe interzise prin lege, substante nocive, periculoase;

– conserve sau alte produse alimentare;

– artificii, bannere susţinute de beţe;

– animale;

– motociclete;

În caz de vreme ploioasă – atât pentru siguranţa publicului, cât şi pentru a permite vizibilitatea celorlalţi spectatori către punctele de interes – vă rugăm să utilizaţi pelerinele de ploaie.

NU există restricţii la aparatele foto şi video.

Accesul în perimetrul festivalului se face pe baza biletului sau a invitaţiei valide şi a brăţărilor aferente, ce vor fi puse la dispoziţie de către organizatori la punctele de intrare. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a valabilităţii lor. Organizatorii nu răspund de pierderea, înstrăinarea sau ruperea brăţărilor primite la intrarea în locul de desfășurare a Festivalului, aceste lucruri atrăgând dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Restricţii de vârstă:

Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au împlinit 14 ani până în ziua evenimentului, în prezenţa unui însoţitor legal.

Program

Vineri, 12 iulie

15:30 – acces public

N.O.R.

Universe 217 acustic

FusionCore

C.O.D.

Kistvaen

Eye of Solitude

Celelalte Cuvinte

Sâmbătă, 13 iulie

14:30 – acces public

„Tabloul” – teatru

Larrnakh

The 13th Sun

Hteththemeth

Universe 217

Kayno Yesno Slonce

Chaostar

Pentru informaţii legate de locul de Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, puteţi accesa linkul de mai jos, care conţine o hartă interactivă a zonei.

http://ghostgathering.ro/directions

Cea mai simplă metodă de acces este prin intrarea Parcului dinspre Arcul de Triumf. Accesul în Gradina Japoneză se va face pe singura poartă principală.

După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe cu ediţia din 2013 – Ghost Gathering Chapter II – The Call for Spirits. Păstrând în acelaşi timp specificul de „artă în natură”, noul loc al evenimentului este frumoasa Grădină Japoneză, din cel mai mare parc natural din ţară, Parcul Herăstrău.

Evenimentul îşi păstrează misiunea de a lăsa exprimarea artistică şi natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui weekend experimental, îmbogăţit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediţie a Festivalului reuneşte cei mai valoroşi artişti din sfera muzicii neofolk, neoclassic darkwave, postrock și metal.

Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida programului „Artă contra drog”, şi Cavalleria Events.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro.

Sonia Lodi,
Managing Partner, Gala MGMT & PR