Un lucru e sigur: de data aceasta nu vom mai avea confuzii de localități privind turneul masculin și cel feminin deoarece ambele se desfășoară în Cincinnati.

Din păcate la masculin n-avem nici un reprezentant la simplu, doar pe Horia Tecău la dublu cu bielorusul Max Mîrni, după ce au trecut de calificări.

La feminin situația e mai bună: Sorana Cîrstea și Simona Halep au fost incluse direct pe tabelul principal, alături de primele 20 de jucătoare ale lumii.

Monica Niculescu, deși era cap de serie 3 în calificări la simplu, n-a reușit să ajungă pe tabelul principal decât la dublu, pereche fiindu-i slovaca de 39 de ani Janette Husarova. Nici capul de serie nr. 22 din tabelul calificărilor, Irina-Camelia Begu, n-a reușit calificarea, așa că va juca doar la dublu, pereche fiindu-i chinezoaica Shuai Zhang.

În calificări a jucat la simplu și Alexandra Dulgheru, dar și ea a pierdut meciul final, la fel ca Niculescu și Begu. Ei, dar și Radwanska a’ mică, Urszula, a ratat calificarea, deși era favorită.

Florin Silea