festivalul-dilema-veche-alba-iulia-2013-android-iosPafrafazarea celebrei expresii: „May the Force be with you!” se referă la aplicația Festivalului Dilema veche, de la Alba Iulia, care poate fi descărcată atât pentru Android, cât și pentru iOS, ambele variante fiind gratuite. N-am încercat varianta pentru Apple, dar la cea pentru Android e o problemă cu afișarea paginii. Pentru a fi afișată complet ca să puteți descărca programul trebuie să dați clic pe fotografia care apare în stânga paginii.

Din ce-am văzut la Android, era doar o notare (de 5*) și până în 50 de descărcări.

Cum am descărcat-o doar în această dimineață, nu pot să vă spun multe despre ea, așa că, să „cetim” ce „zice” (fiind sub 50) producătorii:  „Aplicația conține programul Festivalului Dilema veche 2013 într-o formă interactivă. Utilizatorul poate vedea evenimentele în ordine cronologică, invitații și informații despre aceștia, cîteva informații despre Alba Iulia și Cetatea Alba Carolina: hoteluri, localuri, companii de taxi. De asemenea, aplicația are integrată o hartă Google Maps pe care sunt marcate toate locurile unde sunt evenimente, cîteva hoteluri și cîteva localuri. Pe această hartă se pot vedea și locurile de desfășurare ale fiecărui eveniment. Galeria foto este preluată de pe pagina de Facebook www.facebook.com/dilemaveche, iar galeria video de pe YouTube www.youtube.com/dilemaveche.
Festivalul Dilema veche 2013 se desfășoară în perioada 30 august 2013 – 1 septembrie 2013, în Cetatea Alba Carolina, municipiul Alba Iulia, județul Alba, România.
Festivalul este organizat de Asociația Oameni cu dileme și revista Dilema veche în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba.

Autorul aplicației este Andrei Vasilescu.
Disclaimer:
* Revista Dilema veche și partenerii săi își rezervă dreptul de a aduce modificări programului. Aceste modificări vor fi afișate în aplicație cînd va fi prezentă o conexiune la Internet, care să permită descărcarea versiunii actualizate a bazei de date.
* Revista Dilema veche și partenerii săi nu sunt răspunzători de conținutul rubricii "Informații". Aceste date au fost culese de pe site-urile insituţiilor/organizaţiilor/firmelor prezentate şi pot conține erori”.

În pagina din siteul revistei dedicată acestui soft sub titlul „Festival de buzunar” veți găsi și câteva instrucțiuni pentru folosirea ei.

Florin Silea

sursă foto: Google Play