art-boutigue-hand-made-2013-afisClasică, ușoară, instrumentală, alternativă, metalică, electrică, rece, caldă,  muzica, sub orice formă, va reprezenta sursa de inspirație pentru cei 40 de artiști hand-made care vor expune cele mai frumoase obiecte lucrate manual, inspirate din această artă.

Bijuterii clasice sau realizate din materiale ușoare, alternative în materie de shopping, metale semiprețioase în combinații inedite, culori electrice și obiecte realizate din lemn, toate vor fi expuse în perioada 23 – 25 august în cadrul celui mai longeviv târg de hand-made din Sibiu, care va fi găzduit în Piața Mică, în zona din fața Muzeului de istorie universală „Franz Binder”.

Persoanele interesate să participe trebuie să completeze o cerere de înscriere însoțită de un portofoliu de produse realizate sau adresa web unde acestea pot fi vizualizate. Perioada de înscriere a portofoliilor a început în data de 28 iulie și continuă până în data de 15 august.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor.

Vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice home-made, produse bio, articole pentru copii.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu, care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Mai multe detalii despre eveniment – pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/artboutiquesb sau în siteul oficial www.artboutique.org.

Art Boutique