tour-tracker-vuelta-2013-ipadDeseară, de la ora 20:30, Eurosport 1 va transmite prezentarea echipelor din Turul Spaniei, competiție care va debuta din punct de vedere sportiv mâine, cu contratimpul pe echipe.

La ediția din acest an vor fi prezente 22 de echipe, fiecare cu câte 9 cicliști, care se vor întrece de-a lungul a 21 de etape. Cicliștii considerați de către Alex Hovco, unul dintre comentatorii de ciclism ai postului menționat, cu șanse la victoria în clasamentul general sunt: Alejandro Valverde, Joaquin Rodriguez, Vincenzo Nibali, Sergio Henao, Carlos Betancur şi Igor Anton. După cum se vede, printre ei nu se află Chris Horner, americanul anunțându-și clar obiectivul: câștigarea Vueltei. Chiar dacă nu-și propune să câștige la general, una dintre vedetele prezente este colegul lui „Cristi Hornarul”, Fabian Cancellara, în timp ce câștigătorul de anul trecut, Alberto Contador, a decis să nu-și apere titlul în acest an, axându-se pe alte curse.

Pentru prima dată, ediția din acest an va putea fi urmărită și cu ajutorul tabletelor, folosindu-se același program care a fost realizat de Tour Traker pentru Turul Franței din acest an. Toate cele trei variante sunt gratuite și pot fi descărcate de la următoarele adrese: iPhone, iPad (în foto), Android.

Florin Silea

sursă foto: itunes.apple.com