Potrivit siteului MotoGP, anul acesta Digisport va transmite live numai calificările și cursele din Campionatul Mondial de Motociclism, nu și antrenamentele și încălzirile.

În concluzie, pasionaților cu bani nu le rămâne decât să se aboneze la MotoGP pentru a vedea transmisiile live integrale. Este scump (99,95 €/an abonamentul simplu, 139,95 €/an abonamentul multiscreen – care permite să schimbi între diferitele transmisii realizate cu 6 camere, dintre care una din elicopter, inclusiv să reglezi tăria sunetului pentru ambianță, pentru fiecare motociclist și pentru comentariu), dar face, ținând cont că poți vedea toate acestea și înregistrat dacă nu le-ai putut vedea în direct. Plus interviuri.

Dacă nu aveti bani pentru întregul sezon, puteți face abonament lunar (12,49 € abonamentul simplu, 17,49€ abonamentul multiscreen), iar de la jumătatea sezonului prețurile abonamentelor multilunare se reduc la jumătate. Un alt lucru care-mi place la MotoGP este că, spre deosebire de AFLTV și Eurosportplayer, care permit conectarea doar a unui calculator, la playerul MotoGP poți să te conectezi simultan cu mai multe calculatoare.

Au și variantă pentru tablete, dar pentru Android este numai variantă grafică pentru transmisia live, nu și video. Pentru Blackberry și mobile cu Windows nu există variante deocamdată.

Florin Silea