Ați aflat, cred, că România a avut anul trecut creștere economică de 3,5%. Ei, nu contează că și șomajul a crescut cu 3,4% și cele două cifre nu se potrivesc. Sau se potrivesc ca pe vremea lui Ceaușescu, când, cum spunea un țăran într-un banc: „Nivelul de trai e ca avionul: cu cât îi mai ridicat, cu-atât îi mai mic!” Cert este că după această creștere nimeni din România nu a fost suficient de bogat încât să-și permită să plătească drepturile de televizare pentru Formula 1! Cel puțin, în lista publicată în Wikipedia România nu apare. Apare, însă, Albania. Cu două posturi!

Ca urmare, celor din România nu le rămâne decât să se uite la RTL (sper să mai transmită necodat Formula 1 – însă transmite live doar calificările și cursele), RAI 1 (acum câțiva ani, însă, când am vrut să văd competiția am constatat că era codată; se pare că la fel va fi și acum) sau dacă găsesc vreun link în Internet. [S.F.D.]

Update

După publicarea știrii am aflat că Dolce a publicat un anunț în 21 februarie 2014, ptrivit căruia va transmite Formula 1 pentru România în anii 2014 și 2015. Nu se precizează, însă, pe care program vor fi transmisiile, fiindcă una e să fie la Dolce sport 1 și altceva la Dolce sport 2. Cert este că vor fi „live toate cele 19 curse, sesiunile de calificări și multe alte evenimente care dau culoare “Marelui Circ”.

Până în 26 februarie în Wikipedia nu fusese făcută modificarea care să includă și Dolce printre broadcasteri.