celelalte-cuvinte-asta-lume-hard-rock-cafe-22-mai-2014După ce formația Celelalte Cuvinte a fost „Trup și suflet” în mai multe concerte acustice susținute în diverse zone etno-rocklorice ale țării, acum pregătește pentru „Astă lume” de la Hard Rock Cafe un alt concert, care va include și compozițiile „Astă lume” și „Muza mea”.

În comunicatul de presă transmis de impresara formației, Sonia Lodi, Călin Pop spune despre cele două piese următoarele: „Astă lume a fost compusă în prima parte a anului trecut. Cu mesaj social evident şi structură complexă, Astă lume este lumea care ne înconjoară şi care, de multe ori, ajunge să umilească, să nedreptăţească şi să condamne cu nepăsare condiţia umană, o lume care «nu e a mea», a noastră. O piesă mai lungă, care ne reprezintă pe toţi.

[Muza mea] Este o piesă interpretată în manieră acustică, ce a fost cântată în premieră la Patria, pe 18 octombrie. Povestea piesei aduce trăirile complicate şi dorul reciproc dintre artist și misterioasa lui muză care i-a călăuzit în timp inspiraţia pe drumuri întortocheate şi pline de răscruci”.

Evident că noul spectacol nu va include doar aceste două cântece, cei care vor fi prezenți în 22 mai 2014, de la ora 21:00, la Hard Rock Cafe (cel din București, deocamdată) având ocazia să-și delecteze sufletele cu hiturile care au consacrat și menținut formația în inimile iubitorilor rockului de calitate.

Colectivul – fruntaș pe ramură -  de oameni ai… rockului de la Celelalte Cuvinte îi cuprinde pe aceiași tovarăși maeștri: Călin Pop (voce, ch.), Marcel Breazu (bas, voce), Tiberiu Pop (clape, voce), Leontin Iovan (tobe), Ovidiu Roșu (sunet, ceteră).

A! Era să uit ce era mai important! Pentru acest concert-eveniment – oferit de Metalhead, Gala și căruia îi dă un brânci de ajutor Rock FM – puteți cumpăra bilete la prețul de 50 de lei (cu loc la masă) sau VIP, cu 80 de lei (cu loc la masă în fața scenei) online, de la iabilet.ro, și din rețeaua Uman:

– Bucureşti: Piaţa Romană, Str George Enescu nr. 30 şi în Băneasa Shopping City
Cluj şi Iaşi: în Iulius Mall
Timişoara: Uman Shop
Braşov: Strada Mureșenilor nr. 3

Florin Silea