steven-kruijswijk-cazatura-turul-italiei-2016Ce ți-e și viața! Vineri dimineața mulți îl vedeau ca fiind primul olandez care câștigă Turului Italiei, iar la sfârșitul zilei era în dubiu dacă va mai concura sâmbătă. Este vorba, desigur, despre Steven Kruijswijk.

După cum scriam în articolul de aici: «La prima vedere, s-a ales cu julitură la antebrațul stâng» după căzătura suferită pe o coborâre. Și am avut dreptate. Fiindcă la a doua „vedere”, prin intermediul aparaturii medicale de la spitalul din Briançon, unde a fost transportat cu o salvare, s-a descoperit că are o mică fractură la o coastă, iar în contul Twitter al echipei LottoNL-Jumbo scrie: „MEDICAL UPDATE @s_kruijswijk has a small rib fracture and is struggling with pains in his foot and side. New update, tomorrow morning”. Înainte de acest mesaj, Steven scrisese: „I felt pain and my morale was broken”.

Ca o ironie a sorții, în contul Twitter personal cel mai recent mesaj era din 25 mai și remarca faptul că este protejat destul de bine de către colegi: „Pretty well protected by the @LottoJumbo_road mates!”, mesajul fiind însoțit de două emoticoane: un pumn îndreptat spre privitor și un braț flexat din lateral. [S.F.D.]

 

sursă foto: captură de ecran