Pentru promovarea acestui cântec Oliver va susţine două concerte în Bucureşti: joi, 12 mai, în Kulturhaus, în cadrul evenimentului caritabil „Netestat pe animale” şi sâmbătă, 14 mai, la Muzeul Naţional de Artă, în cadrul evenimentului „Noaptea muzeelor”.

Fanii vor putea descărca gratuit „Nenumit” de la adresa www.olivermusic.ro, începând de joi, 12 mai.

„Nenumit e un cântec scris într-un moment de revoltă. Este despre lupta omului cu timpul. Ca şi celelte cântece de pe discul doi, Nenumit e un cântec de dragoste, despre momentul acela când începi să negi cu înverşunare lucrurile în care tu de fapt crezi necondiţionat”, spune Doru Puşcaşu, solistul trupei.

Cei patru muzicieni din Oliver – Doru Puşcaşu (voce, chitară, pian), Horia Gridan (bas), Mircea Moroianu (chitară), Răzvan Rizea (tobe) – lucrează la noile piese încă de anul trecut. Pentru pregătirea acestui nou album produs şi înregistrat de Oliver, trupa a petrecut mult timp în studio pentru a oferi un sound proaspăt şi o alternativă publicului ei.

În decembrie, anul trecut, a apărut primul extras pe single, piesa „Comandant de zbor”, lansată printr-un concert în clubul Wings. „Comandant de zbor” s-a putut descărca tot gratuit din siteul trupei şi s-a aflat în RomTop la City Fm timp de 20 de săptămâni (n. Cultural info: o găsiţi la You Tube).

După lansarea primului album, Poetry Pop, în mai 2008, Oliver a devenit o voce şi un punct de întâlnire.

Oliver crede în puterea muzicii de a defini personalităţi. Muzica e o legătură capabilă să poarte crezuri, valori, poziţii. Poziţii asumate faţă de realitate. Şi în acest fel, în jurul unui discurs muzical se creează comunităţi. Comunitatea Oliver a dat mereu dovadă de un devotament ieşit din comun şi această loialitate este bunul cel mai de preţ al trupei. Oliver a susţinut până în prezent peste 70 de concerte.

Andreea Guci,
PR Manager Oliver