29 martie, ora 19:00, Teatrul de artă Deva

30 martie , ora 19,00, Teatrul clasic Arad

riff-poster-2012-mic-214x300Asociaţia Cultural Act şi formaţia Riff organizează în 29 şi 30 martie 2012 două concerte în memoria muzicianului arădean Viorel Pincky Lăcătuş.

La un an de la trecerea prematură în nefiinţă a talentatului toboşar, colegii de trupă susţin un spectacol, o întâlnire între artişti şi spectatori, pentru a ţine vie amintirea excelentului muzician.

Pincky a colaborat cu Riff în perioada 1991 – 1997, susţinând numeroase concerte în ţară, a participat la înregistrarea albumelor Joc perfid şi Doi străini, a apărut în videoclipurile Printre nori vom zbura şi Regele şoselei. A fost un coleg minunat, o fire veselă, sufletist, un om care a iubit muzica.

Un concert de două ore cu cele mai cunoscute piese ale grupului Riff: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Nerostitele cuvinte, Primii paşi…

Biletele se găsesc la casieriile sălilor de spectacol, zilnic, între orele 10 – 17. Preţul biletelor: cat. I – 30 de lei, cat. a II-a – 15 lei.

Asociaţia Cultural Act,

Dani Luca – manager de turneu