Au fost puse în vânzare bilete MEET&GREET pentru METALHEAD MEETING 2013, fanii având astfel ocazia să îşi întâlnească în culise trupele preferate!

Biletele MEET&GREET sunt în număr extrem de limitat (20 de bucăţi), au preţul de 200 de lei şi, pe lângă posibilitatea de a cunoaşte trupele, aceastea oferă şi locuri preferenţiale, în fața scenei. Tichetele se pot achiziţionat exclusiv de la www.iabilet.ro.

Pentru cei care au cumpărat deja bilete VIP, organizatorii oferă cinci bilete MEET&GREET prin tragere la sorţi, detaliile urmând a fi anunţate la www.metalhead.ro.

De asemenea, organizatorii anunţă că perioada de presale se va încheia în dată de 5 septembrie, inclusiv. Până la această dată biletele vor avea preţuri de 80 şi 120 de lei, urmând ca apoi, până în ziua concertului, inclusiv, biletele să coste 95, respectiv 140 de lei.

Prezentat de CIUC PREMIUM, berea oficială a muzicii live, METALHEAD MEETING se va desfăşura sâmbătă, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti şi promite să fie unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013!

Festivalul îi are ca invitaţi pe Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears şi încă trei trupe, care urmează să fie anunţate în cel mai scurt timp.

Biletele pentru METALHEAD Meeting în format electronic se găsesc la iabilet.ro şi în reţelele Myticket (Diverta), Bilete.ro (Poşta Română, Inmedio, Germanos), Biletoo (Magazinul Unirea, Librăria Eminescu) şi Eventim (magazinele Orange şi Vodafone, Domo, Sala Palatului, librăriile Humanitas şi Cărturești).  Bilete fizice se pot găsi şi la Club Fabrica (la terasă) şi la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5.
Un eveniment produs şi organizat de METALHEAD şi Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Sonia Lodi,
Managing Partner, Gala MGMT & PR