bonnie-tylerLa ce naiba să vă mișcați augustele cururi pentru Gaynor Hopkins? Aveți dreptate, cine naiba știe de Gaynor Hopkins? Dar dacă vă zic Bonnie Tyler, deja îi și văd pe cei de peste 40 de ani cum chiuie, fluieră și aplaudă! Dacă nu știați până acum, de-acum înainte nu mai aveți nici o scuză: Gaynor Hopkins = Bonnie Tyler.

Potrivit informațiilor primite prin e-mailul „roșu” (telefonul roșu era pe vremea dinainte) de la Primăria Alba Iulia, solista va concerta în cadrul evenimentului cultural Sărbătoarea Muzicii, care va fi găzduit de Cetatea Marii Unirii.

Vestea cred că numai ce-a fost scoasă din „cuptorul” de informații fiindcă în siteul vedetei încă nu era menționat acest concert.

Acesta ar fi al doilea concert în România, după cel din 8 decembrie 2012, de la Sala Palatului (la Wikipedia fotografia din pagina dedicată cântăreței galeze este chiar din acel concert), însă primul la care intrarea este gratuită. Se pare că i-a plăcut concertul de la București deoarece în octombrie are programat altul (confirmat în siteul propriu), tot la Sala Palatului, în 13 octombrie.

Din același e-mail am mai aflat că tot în cadrul Sărbătorii Muzicii va fi și o reprezentație cu Aida, care va antrena 700 de persoane, fiind prima dată în România când se prezintă în aer liber opera lui Verdi.

Florin Silea

sursă foto: Primăria Alba Iulia