caravana-bergenbier-eu-sunt-12-2Vineri și sâmbătă (30 iunie, respectiv 1 iulie), caravana Bergenbier „Eu sunt 12” va poposi în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia și promite să aducă: „cel mai cool bar din gheață reală, bulgăreală în plină vară și activități de realitate virtuală și multe altele”.

Albaiulienii nu vor fi lăsați singuri la greu, ci se pot bizui pe Bogdan Stelea și Gavrilă Pele Balint să le va da o gură de ajutor la berea Bergenbier de la gheață și o mână de ajutor la bulgăreală. Țindând cont că berea e apa microbistului, probabil că vor fi mulți suporteri care-și vor aminti că Stelea a apărat nu știu ce minge de gol într-un meci cu Steaua și că Balint le-a dat gol dinamoviștilor în nu știu ce partidă… Acum au ocazia să-i bată… cu zăpadă! Dar nici cei doi foști mari fotbaliști nu se vor lăsa cu una, cu două, ci vor contraataca fulminant cu… autografe!

Din păcate, Bergenbier s-a zgârcit la Bere Gratis; va fi doar un Bere Gratis. Doar „un” pentru că este vorba despre Miță (Mihai Emil Georgescu pe numele de pe CI), șăfu’ și solistul îndrăgitei formații. Ținând cont că suntem în România, nu în SUA poate și el să bea o gură de bere pentru că anul trecut a împlinit 18 anișori de când… a fost înființat grupul  – muzical, nu infracțional!

Dar, ca să nu vă amărâți că e atât de puțină Bere Gratis, Bergenbier vă oferă „un spectaculos show multimedia în cel mai cool bar din gheață reală. Acolo va putea fi savurat și noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off, pentru o răcorire dintr-o răsucire.”

gavrila-pele-balint-caravana-eu-sunt-12Ce spuneți? Mici? Păi, să vedem ce aflăm de la Gabriela Lupaș-Țicu, director de marketing la Bergenbier S.A.: „Inspirați de cele mai răcoritoare locuri din România, Bergenbier, berea maturată la rece, filtrată la rece și cu CO2 din fermentație naturală, aduce consumatorilor săi experiența răcoririi adevarate! Caravana EU SUNT 12 este modul prin care ia formă mesajul nostru, oferind tuturor celor prezenți în cadrul evenimentelor din cele 26 de orașe experiențe unice menite să îi răcorească cu adevărat în această vară.

No, apă’ (pardon, bere Bergenbier!) n-am aflat nimic despre mici, așa că am întrebat la 2activePR, care se ocupă de popularizarea evenimentului. Ei, de aici am aflat că dacă vă mai rămâne loc de mici, va trebui să-i aduceți de-acasă, la fața locului nefiind „decât” Bergenbier, gheață, distracție și voie bună cât cuprinde!

Nu știu câți își mai aduc aminte că Bergenbier s-a pritocit în bazinele de la Blaj, hăăăt prin ani ’90, acum firma fiind deținută de concernul multinațional Molson Coors Brewing Company, unul dintre marii producători de bere la nivel mondial, iar producția se face în Ploiești, renunțându-se la Blaj în urmă cu câțiva ani. Ca urmare, nu putea fi ocolită taman „patria-mumă”, Blajul, unde caravana va poposi în 2 iulie. Cei din Sebeș trebuie să aibă răbdare până în 9 iulie deoarece până atunci caravana va trece prin: Sighișoara – 4 iulie, Mediaș – 5 iulie, Făgăraș – 6 iulie, Brașov – 7-8 iulie. De la Sebeș o ia spre nord și pe urmă prin Moldova: Bistrița – 11 iulie, Vatra Dornei – 12 iulie, Suceava – 13 iulie și Iași – 14-15 iulie.

Ca să fiți la curent cu noutățile, puteți urmări caravana la www.racorimromania.ro .

No, hai, noroc!

Florin Silea

surse foto: bergenbier.ro

2activePR